További termékeink
Termék kategóriák
TÓTH-SZERSZÁM ÜZLETHÁZ  -  INTERNETES KATALÓGUS

A feltüntetett árak nem tartalmazzák a termékek cégünkhöz történő beszállításának költségeit,
ill. az ügyfelünkhöz történő esetleges kiszállítás költségeit!
 

Bamo VMAX-57 nagyfrekvenciás betonvibrátor

Egységár (darab):
Bruttó: 322.580 Ft
Nettó: 254.000 Ft
Cikkszám:
VMAX-57
Márka:
Bamo

Leírás

A betonvibrátorok a frissbeton tömörítését szolgálják. A betont bedolgozásakor tömöríteni kell annak érdekében, hogy az üregek és a légzárványok eltűnjenek. A beton tömörödik és szilárdsága növekszik a vibrálás következtében. A nagyfrekvenciás betonvibrátorok minden betonbedolgozási munkánál hatékonyan alkalmazhatók.

A nagyfrekvenciás betonvibrátor esetében a vibrátorfejbe nagyfrekvenciájú motor van beépítve. A vibrátorok 42 V - 200 Hz feszültséggel működnek, ami egy- vagy háromfázisú frekvenciaátalakítóval állítható elő. A percenkénti 12000 rezgésszám a beton gyors és gazdaságos tömörítését teszi lehetővé kis amplitúdójú rezgéshullámok gerjesztésével. A vibrátorokat 5 méteres tömlővel és 10 méteres kábellel szállítjuk (igény esetén más méretűek is rendelkezésre állnak).
Az olasz BAMO gyártmányt hosszú élettartam és kedvező ár jellemzi.

Műszaki adatok:
Átmérő: 57 mm
Fejhossz: 320 mm
Felvett áram 42 V -on: 13,5 A
Rázóerő: 4410 N
Tömeg: 13 kg

A frekvenciaváltóról annak teljesítménye függvényében több vibrátorfej is üzemeltethető. A frekvenciaátalakítókra kapcsolható vibrátorok száma és mérete a következők szerint számolható ki: a frekvenciaátalakító kimenő árama 10%-kal nagyobb kell legyen, mint a csatlakozandó vibrátorok felvett áramainak összege (mindkét érték 42 V feszültségen).
A kép csak illusztráció!
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394,95 Ft
Termékajánló